MILOVANOVIĆ O DVOSTRUKIM ARŠINIMA ĐILASOVIH PERJANICA: Kakav čovek treba da budete da NOKAUTIRATE ćerkinog dedu pred njom?!

Autor:

Vesti

27.04.2021

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović gostovao je u emisiji Dobro jutro Srbijo na TV Happy i prokomentarisao "aktivizam za ženska prava" lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen/Tanjug/ST/A. Nalbantjan
Dragan Marković Palma, Saša Milovanović, Marinika Tepić i Dragan Đilas

On je reagovao na Đilasovu "borbu za prava žena", odnosno optužbe potpredsednice njegove stranke Marinike Tepić protiv lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme.

Podsetimo, ona je Markovića optužila za podvođenja maloletnica u Jagodini.

Tepićeva je juče davala iskaz u Policijskoj stanici u Jagodini, ali inspektorima, kako je Republika već pisala, nije otkrila ni imena potencijalnih žrtava ni imena potencijalnih izvršilaca krivičnih dela.

Palma: Marinikin lažni svedok 6 puta hapšen

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANIČIĆ
Dragan Marković Palma

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma otkrio je gostujući na TV Hepi da je lažni svedok Marinike Tepić šest puta hapšen.

- Prvo sam mislio da su skinute maske, kada smo otkrili da pripadnih Đilasove partije. A onda smo otkrili da je šest puta hapšen, za krađu automobila i druga krivična dela. I, sad se on plaši Palme?! Sve je, dakle, laž - rekao je Palma.

- Teško sam ovo podneo kao čovek - priznao je Palma.

Milovanović se zapitao zašto šef SSP nije procesuiran za slučaj nasilja u porodici iz 2014. godine.

- Đilas je pred svojom ćerkom nokautirao svog tasta koji je imao 71 godinu i nasrtao na ženu od 70 godina, kao i na svoju, tada valjda već bivšu, suprugu - rekao je Milovanović, i dodao da "se pita kako država sedam godina nije pokrenula postupak protiv ovog siledžije".

Takođe se pita kakav to čovek nokautira dedu pred unukom.

- Ja imam žensko dete i znam kako ona voli dedu. Zamislite kakav Vi treba da budete čovek da detetu tako napravite traume. Je l' ovo nije siledžijstvo? Za ovo ne treba da se zna? Hoće li neko ovim da se bavi? Neće niko. O ovome ne sme da se priča. Kada ovo spomenete drugosrbijanci tvrde da se nije desilo i da ovaj zapisnik koji sam pokazao ne postoji - zaključio je Milovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
MoreuzGibraltar

27.04.2021 10:36

Padate, Srpska nazadna sekto, padate!!

Odgovori 2 19
Vojo

27.04.2021 14:43

Lažni svedok Marinike Tepić je šest puta hapšen. Poverovala kriminalcu.

Odgovori 17 0
Žika

27.04.2021 14:45

Tepićeva je juče davala iskaz u Policijskoj stanici u Jagodini, ali inspektorima, nije otkrila ni imena potencijalnih žrtava ni imena potencijalnih izvršilaca krivičnih dela.

Odgovori 18 0
nevenka

29.04.2021 13:38

Rumunika Marinika ex Čobanu.