(VIDEO) OPOZICIJA PREDSTAVILA SVOG KANDIDATA: Evo kako će postati predsednik Srbije

Autor: Republika

Vesti

15.04.2021

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razbijena srpska opoziciji čiji je rejting očajan a lideri na zlom glasu u narodu, po svemu sudeći našla je kandidata za naredne predsedničke izbore.

RepublikaFoto: ST/Aleksandar Nalbantjan, Vlada Lukić printscreen/N1, Tanjug/Dragan Kujundžić, E-Stock
Opozicija našla kanidata za... hospitalizaciju!

Reč je o, verovali ili ne, novinaru Slobodanu Stuparu, koji je gostujući na Đilasovoj i Šolakovoj televiziji izneo svoj "genijalni" plan koji bi trebalo da mu obezbedi mesto u zdanju na Andrićevom vencu.

Svoj "briljantni" plan, Stupar je izložio gostujući na televiziji N1, što nije promaklo tviterašima pa se tako na toj društvenom mreži pojavio kratak snimak u kome Stupar obrazlaže svoje ideje i vizije.

Obišao bih ambasade SAD, Rusije, Nemačke i Britanije i dogovorio se sa njima da ja budem predsednik Srbije. Prvo bi se dogovorili da ja preuzmem vlast, da je ustabilim i kontrolišem medije - doslovce izgovara ovaj Đilasov potrčko u snimku objavljenom na Tviteru.

 

 

Komentarišući ovaj Stuparov izliv "genijalnosti" u mozak, glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević sarkastično je primetio da je Stupar pre kandidat za hospitalizaciju nego za predsednika Srbije.

Najbolje bi bilo da ga hospitalizuju. Mogu to da sprovedu i navedene ambasade. Ne mora bas sve o trosku države Srbije. Mnogo se ludaka nakotilo, jes da nam je ekonomija bolja, ali ni ona ne može da podnese taj kvantitet dijabola - napisao je Lađević.

 

 

Podsetimo, u istom gostovanju na televiziji pod kontrolom prebogatih srpskih tajkuna Đilasa i Šolaka, Stupar je, pored standardnih uvreda na račun predsednika Srbije Alekandra Vučića, uspeo da izgovori toliko nesuvislih primedbi na račun žena, Kineza i Roma, da bi se toga postidele i druge perjanice opozicije kojima je govor mržnje sve, samo ne stran.

Kao što je Republika već pisala, Stupar je uspeo Kineze da optuži za uništavanje Srbije, Rome da izvređa da su "šibicari ciganski", a žene da nazove kur*ama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Jela

15.04.2021 14:30

Narod se pita, nek se kandiduje ko želi, ali će narod sigurno podržavati one s kojima je zemlja napredovala

Nadja

15.04.2021 15:03

Koji blam! Katasrofa! Čoveče idi gde ti je mesto!

Sofija

15.04.2021 16:44

На изборима побеђује онај ко осовји највише гласова

Mikan

15.04.2021 18:19

Ovo je sok-spin. Posle ovakvog nastupa, svako drugi iz opozicije bi delovao normalnije.