SKANDALOZNO PONAŠANJE ĐILASOVOG PULENA! Slobodan Stupar vređao Kineze, Rome, žene nazvao kur**ma!

Autor: Republika

Vesti

15.04.2021

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalica Dragana Đilasa, Slobodan Stupar, postupajući onako kako mu gazda kaže, na skandalozan način je govorio tokom jednog televizijskog gostovanja.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Slobodan Stupar

Jasan govor mržnje izražen je u svakom nastupu pripadnika takozvane elite, Slobodana Stupara, koji očigledno igra, kako Dragan Đilas svira.

Stupar je tokom današnjeg gostovanja na N1, u pauzama između vređanja Vučića, uspeo Kineze da optuži za uništavanje Srbije, Rome da izvređa da su "šibicari ciganski", a žene da nazove kurvama.

On je pre nekoliko nedelja, gostujuću u Utisku nedelje istakao da je potrebno da se Srbija okrene ka Evropi, a ne da se skreće levo, i da se od naroda prave rusofili.

- Treba se upitati zašto se ne ide ka Evropskoj Uniji i Americi. I zašto daješ migavac levo, a skrećeš desno, i zašto se od nas prave mali rusofili - rekao je on.

Izvređao je građane koji imaju bratski odnos sa ruskim narodom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Lena

15.04.2021 14:17

Vređanje nije način da se iskaže bilo šta, svi smo pre svega ljudi. Svako neka iznese svoje mišljenje, ali ima drugih načina

Mikan

15.04.2021 18:34

Pravi šokove da bi nam Djilas ili Marinika delovali podobniji. Kao da mozemo da zaboravimo sta su radili.

Marko

15.04.2021 20:17

Nista cudno za njih,prosto sam navikao da vole da vredjaju zene,samo cesto pomislim kako se utrkuju ko ce vise da pljuje po zenskom polu

Luka

16.04.2021 08:05

Sta je tu cudno za ove ljude, oni nista drugo i ne znaju.