HRVATI U NEVERICI! Pišu o pomoći koju je Vučić najavio penzionerima

Autor:

Vesti

30.03.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbije je apsolutni lider u regonu kada se radi o borbi sa koronom. Osim što imamo najveći broj vakcinisanih građana, dok u zemlje u komšiluku vakcine tek stidljivo stižu, Hrvati pišu i o pomoći penzionerima o kojoj drugi mogu samo da maštaju.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Aleksandar Vučić

Tako hrvatski portal index.hr prenosi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će država svakom penzioneru kao znak pažnje u narednom periodu dostaviti pomoć u vitaminima koji će im ojačati imunitet.

- Svaki penzioner dobiće od države C vitamin, D vitamin i cink, videćemo posle za zdravstvene radnike. Besplatnio ćemo to da dostavimo penzonorima. Mi ćemo to da dostavimo u svaki penzonerski dom, svaku kuću i to ćemo pokušato do 5. juna da završimo raspodelu - rekao je Vučić.

Oni su podsetili da i da će penzioneri u Srbiji dobiti ukupnu pomoć od 110 evra i da država želi pomoći svakoj grupi građana paketom mera.

Vučić je pozvao građane da razumeju da će država čim bude mogla ukinuti epidemiološke mere, te podsetio da Srbija ima najblaže mere u odnosu na druge države u regiji i u Europi. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Saša

30.03.2021 09:57

O tome i treba da se piše, to treba da bude primer svakom predsedniku da brine o građanima, posebno o starijim građanima kojima je svaki vid pomoći od velike koristi.

Aleksa

30.03.2021 10:22

Naravno da su u neverici, Srbija je država koja radi ono što se mnoge zemlje ne sete za svoje građane!

Mily

30.03.2021 11:15

Simbolican poklon i znak paznje od strane drzave, vitamini za nase najstarije sugradjane, samo su jedan od niza dokaza da Vlada RS zaista brine o zdravlju cele nacije i cini sve sto moze da sacuva svaki zivot, bez izuzetka.

Masa

30.03.2021 11:27

Hrvati pisu u superlativu o Srbiji?!? Ne znam sta da mislim, iskreno.