VUČIĆ O TAJKUNSKIM RAČUNIMA: Đilas nijednog sekunda nije rekao da nema te pare!

Autor:

Vesti

29.03.2021

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras gostuje u emisiji "Ćirilica" gde govori o najaktuelnijim temama u našoj zemlji. Tom prilikom Vučić je prokomentarisao obraćanje Dragana Đilasa.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Aleksandar Vučić

Posle gledanja snimka Dragana Đilasa, koji je rekao da se mnogi pitaju za Vučićevo mentalno stanje i da je lažov, predsednik je rekao:

- Kako da pričam sa čovekom koji se sam hvalio da ima 619 miliona evra. A on se brani time što kaže pa nemam privatan račun. Kao što vidite, imate subsidijarnu banku, samo se pravi da nema. 70 miliona evra imaš, naših para, opljačkanih iz Srbije. Pa nakon što je rekao da nema banka, onda je rekao da te račune nisu izdale banke. Pa naravno da nisu izdali. To će dati kada se država uključi u to. A zamislite nijednom nije rekao da nema pare. Zamislite da su u "Novostima" pogodili u dinar koliko ima para u Švajcarskoj, al negira za Mauricijus. A isti im je izvor.

Predsednik je istakao da on nikada neću da napusti ovu zemlju, jer nikada ništa nije ukrao, niti je učinio išta loše za nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
TM

29.03.2021 21:17

Djilas na mnoga pitanja nije odgovorio.

zdjurdjevic

30.03.2021 04:49

Opet laže, Đilas je rekao da osim u Švajcarskoj nigde nema otvorene niti firme niti račune na drugim destinacijama. Kada nema račune, gde su mu onda pare? Falsifikati, nema šta!

Srđan

30.03.2021 07:25

Đilasovo ponašanje izaziva veliku sumnju.

Olja

30.03.2021 10:24

Đilas je posebna priča što se tiče ličnosti i političara. Sve krije kao zmija noge, a mnogo je naudio ovoj zemlji i narodu, a to se nikada ne zaboravlja!