NIKOLA VUŠOVIĆ DŽONI VIŠE NIJE U ZATVORU! Predsednik Srbije otkrio šokantne vesti: Slobodan je kao ptica na grani!

Autor:

Vesti

29.03.2021

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije gostujući u emisiji "Ćirilica" dotakao se i Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Aleksandar Vučić

Vučić se osvrnuo na borbu sa organizovanim kriminalom, i rekao je da ne postoji grupa Velje Nevolje, već je to deo crnogorskih kriminalnih klanova.

- Večeras neću reći sve što znam. Ali nemam nikakve sumnje da je postojala prećutna saradnja i odobrenje od strane određenih državnih organa. Ti ljudi koji su ubijeni nisu anđeli nebeski, ali niko nema pravo da ih ubije, to je nesumnjivo. Što se tiče prisluškivanja, to je definitivno pokušaj državnog udara. I ko zna ko je sve to dobio. Pa ja sam dobio, a prisluškivan sam. Stavljali su ljude na mere, pa proglase Vladu Đukanovića za ekstremistu i slušaju. Isto su radili i sa Goranom Vesićem - rekao je Vučić i dodao:

- Prisluškivale su i prethodne vlasti, ali su oni to mogli da rade, tako su definisali zakone. Danas to ne sme da se radi, predsednika niko ne sme da prisluškuje. Pa da u belim kovertama, na belim papirima, nosi transkripte na dve adrese - istakao je predsednik i dodao da za to ima 12 svedoka.

Vučić je podsetio da je u destabilizaciji Srbije učestvovao deo državnih organa, deo mafije i deo stranih tajnih službi.

- Jeste li vi skoro videli jednu vest, da je uhapšen Nikola Vušović Džoni u Dominikanskoj republici. Jedan od naslednika vođa Kavačkog klana. Bio je u ekstradicionom pritvoru. E on više nije uhapšen. Slobodan kao ptica. A vi znate ko tamo jedini odluke donosi. Koja zemlja i na koji način. I pri tome smo bili upozoreni da će se to desiti - kazao je Vučić.

Vučić je jasno rekao još jednom - svi mafijaši će biti pohapšeni, a njihove organizacije razbijene.

Predsednik je izjavio da više od godinu dana zna ko je iz struktura vlasti pratio njegovog brata, sina i oca.

- Umirem od smeha na gluposti o uceni, da ja ćutim zbog ucene, u pitanju je moja slabost jer ne mogu da zaboravim ljudima dobro koje su uradili - rekao je Vučić.

On je rekao da su se pojavile tvrdnje da je Vladimira Cvijana ubio Veljko Belivuk i da je bio prisutan Danilo Vučić i dodao da "svi znaju da Cvijana niko nije ubio" a da je "Velja Nevolja baš tada bio u kućnom pritvoru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
dek

29.03.2021 22:47

Pohapsiti sve koji imaju veze sa njim u Srbiji a njemu zapleniti imovinu

latinka22

30.03.2021 07:09

Stvarno sokantna vest,sramotno.

Igor

30.03.2021 07:19

Srbija vodi odlučnu borbu protiv kriminala.