NOVO LICEMERJE OPOZICIJE: Đilasovi mediji i Marinika napadaju Vučića jer je odbio ultimatum da prizna nezavisno Kosovo!

Autor:

Vesti

26.03.2021

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Djilasova novina i Marinika Tepić napadaju predsednika Srbije i vređaju ga govoreći da kao "radikal reži na Evropu", jer je odbio ultimatum da prizna nezavisno Kosovo.

RepublikaFoto: Tanjug
Dragan Đilas

Pritisnut dokazima o milionskim mahinacijama, utaji poreza i pranju novca, tajkun očajnički pokušava da posvađa Vučića i Evropu.

Svi su danas, uživo u TV prenosu, videli istinu - Vučić je samo čitao zvanične podatke, ni jednog trena nije povisio glas, nikome nijednu ružnu ili nepristojnu reč nije rekao, ali... Ništa od toga nije važno Đilasu i njegovim propagandističkim lažovima iz "Danasa".

Oni više nemaju nijedan argument, nikakvu politiku osim mržnje. Oni ne znaju šta bi drugo, pa su sad počeli i da laju na Vučića, od muke.

Foto: Printscreen

Da li je Vučić danas bilo šta slagao, da li je bilo koga uvredio, da li je rekao bilo šta što nije zvaničan podatak? Pa, nije. Ali, istina odavno nije ono čime se bave bolesni lažovi iz "Danasa" i ostalih đilasovskih hejterskih medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading