ZAŠTO JE JELISAVETA DEMANTOVALA SAMU SEBE? Oglasio se predsednik UNS: Mora javno da kaže ko je vršio pritisak na nju!

Autor:

Vesti

22.03.2021

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Srpski telegraf objavio audio-snimak razgovora s Jelisavetom Vasilić, N1 i Nova S pokušali su da predstave kao da sa njom nikad nismo ni pričali.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Vladimir Radomirović

Na ovaj, još jedan pokušaj medija Dragana Šolaka da zaštite lidera SSP Dragana Đilasa reagovao je i predsednik UNS Vladimir Radomirović.

Radomirović je naglasio je da bilo kakav pritisak na medije i institucije nije dozvoljen. On je ujedno i podsetio na uticaj koji je Dragan Đilas imao na medije i institucije i istakao da tome mora da se stane na put.

- Kredibilitet jedne institucije zavisi od kredibiliteta samih članova te institucije. Gospođa Jelisaveta Vasilić bi trebalo da zna da kad razgovara s novinarima ne postoji nešto što bi moglo da se tretira kao tajna. Druga stvar jeste to što je jasno da je ona dala izjavu Srpskom telegrafu i ne razumem zašto je imala potrebu da demantuje samu sebe. Da li je to uradila pod nekim pritiskom, najbolje bi bilo da sama kaže. Savet za borbu protiv korupcije je već pre dao svoj najpoznatiji izveštaj, koji je pokojna Verica Barać radila, o pritiscima i kontroli medija. Taj izveštaj je zasnovan dobrim delom na ulozi Dragana Đilasa, tada gradonačelnika Beograda i vlasnika brojnih marketinških firmi. Sve to treba povezati sa ovim, a savet bi svakako trebao da razmotri poslednje informacije o Draganu Đilasu i da zbog tog izveštaja Verice Barać koji je tada dala pokuša da rasvetli sve okolnosti do kojih je dolazilo zbog uticaja Dragana Đilasa na medije još dok je bio na vlasti, ali i kasnije - rekao je on.

Podsetimo, nakon što je Jelisaveta Vasilić dala izjavu za Srpski telegraf kako tužilaštvo treba da ispita Đilasove mutne radnje, brže bolje je otrčala na N1 i demantovala sopstvenu izjavu.

Budući da Vasilić ima poteškoće u prisećanju sopstvenih reči, dostupan je audio zapis njenog razgovora sa našom novinarkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading