KOKEZA POMENUO VUČIĆA OBRAZLAŽUĆI OSTAVKU: Poslao samo ovu poruku!

Autor: Republika

Vesti

22.03.2021

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slaviša Kokeza, sada već bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije podneo je ostavku na funckiju a u obrazloženju pomenuo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/D. KADIĆ
Vučić i Kokeza

- Niko ne treba Aleksandra Vučića i Srbiju da brani od Slaviše Kokeze, jer Slaviša Kokeza je bio uz Aleksandra Vučića i Srbiju kada mnogi to nisu smeli ili hteli - naveo je Kokeza.

On je istakao da ostavku podnosi kako bi se "stavio u službu pravde i istine".

- Ponosan tada, ponosan i sada kada se brutalno iznose opasne neistine koje su naravno nanele štetu i funkciji koju više neću da obavljam. Povlačim se sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije kako bih celog sebe stavio u službu pravde i istine koji će biti moja vodilja u budućem periodu - rekao je Kokeza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
lak

22.03.2021 12:45

Kokeza je bio bruka za srpski fudbal.

lala

22.03.2021 12:49

Mene suza kanula. Pile moje.

Princip

22.03.2021 13:21

Srbija je u proteklih nekoliko dana, pokazala kako se na ozbiljan i odgovoran način, pristupa borbi protiv organizovanog kriminala i mafije. Država je pokazala da niko nije jači od nje i da će odgovarati svako, ko treba da odgovara.

Zeljko

22.03.2021 16:03

Povlačenje Kokeze sa mesta predsednika FSS je dobra vest i mislim da su je svi jedva dočekali.