JEZIVO! Brkićev Tabloid najavio Vučićevo ubistvo za 27. mart!

Autor: Republika

Vesti

18.03.2021

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tabloid Milovana Brkića, opskurno glasilo poznato po pisanju najmonstruoznijih laži protiv države, najavio je atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/R. Prelić/T. Radovanović/Medija Centar

Naime, na u jednom od tekstova ovog kvazi medija, koji promoviše ideje Dragana Đilasa i njegove Stranke slobode i pravde, objavljene su fotografije smrti bivšeg predsednika Srbija Slobodana Miloševića, kao i fotografiju atentata na premijera Zorana Đinđića.

Pored toga, na naslovnoj strani ovog takozvanog medija je i ilustracija ubistva, sa jasno istaknutim datumom 27. martom 2021. godine što je i više nego očigledna aluzija na to da se i predsedniku Vučiću sprema atentat.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Milovan Brkić

Sasvim je, inače, simptomatično da je Brkić ovaj tekst plasirao dok Srbiju trese afera "Mauricijus", afera čiji je glavni akter tajkun Đilas, pošto je otkriveno da poseduje tajne višemilionske račune u tom poreskom raju.

Inače, Milovan Brkić i njegov malotiražni list poznati su po najmonstruoznijim lažima o predsedniku Srbije, njegovom sinu i njegovim roditeljima, kao i o predsednikovom zdravstvenom stanju.

Tako je Brkić nedavno izmislio da je Danilo pobegao u Kostariku, o čemu je Republika već pisala.

 

Foto: printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
ElezM

18.03.2021 12:49

Najoštrije osuđujem ovakvo ponašanje glavnog i odgovorno urednika ovog portala.Smatram da za ove laži i za sve ovo treba da dobije najveću moguću kaznu.

Mily

18.03.2021 13:19

Djilas je po stoti put dokazao da je apsolutna kukavica i da ne ume da stane iza svojih (ne) dela! Sada kada je njegov lopovluk razotkriven, napada clanove SNS, misleci da ce time da se opere!

latinka22

18.03.2021 13:53

MORBIDNO I MONSTRUOZNO

Lela

18.03.2021 15:18

Ovome se mora stati na put!