(VIDEO) PRS'O K'O OBLANDA! BESMISLICE IZ KUHINJE MILOVANA BRKIĆA: Masno slagao o predsedniku Vučiću, A ONDA JE POMENUO DANILA!

Autor:

Vesti

08.02.2021

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urednik magazina Tabloid Milovan Brkić, arhitekta nekih od najvećih besmislica o predsedniku Srbije Aleksandru Vučić i njegovoj porodici - otišao je korak dalje u svoj fantazmagorijama!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Milovan Brkić

Naime, iako su državni vrh i srpska policija pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića otpočeli žestok udar na mafiju i čiji se rezultati vide u spektakularnim hapšenjima čiji smo poslednjih dana svi svedoci, to ne smeta Brkiću da gostujući po opskurnim medijima na društvenim mrežama izjavljuje kako je uhapšeni Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja - "Vučićev saradnik" (?!).

Suludim teorijama Brkića tu nije kraj pošto je mrtav hladan izjavio da je predsednik Srbije svog sina Danila preko Dubaia i Montevidea transportovao za Kostariku (?!).

Da bi besmislicu i laž dodatno "zasolio", Brkić je dodao da je Danilo Vučić navodno za 15.000 evra dobio zaštitu tamošnjih vlasti kao i državljanstvo.

Da bi spin bio potpun, Brkić je čak posegao i za porođenjem Danila Vučića sa sinom bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića Markom, besmislicom koju su čak i pojedinci u opoziciji pokušali da upotrebe ne bi naškodili šefu države i njegovim najbiližima.

Uz sve to, Brkić je tokom jednočasovnog gostovanja ponovio i čitav niz drugih nebuloza, lažnih optužbi, spinova, poluinformacija i dezinformacija, koje bi retko ko u Srbiji uzimao za ozbiljno da ih i funkcioneri srpske opozicije ne koriste u pokušajima da ukaljaju obraz i okrnje rejting prvog čoveka u državi.

Jedino ostaje da vidimo koji će se "som" iz opozicije prvi upecati na Brkićev mamac i nastaviti da gusla o navodnoj evakuaciji Danila Vučića u Latinsku ameriku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading