(FOTO) RADNO U HUMSKOJ: Partizan sprema nešto VELIKO za letnji prelazni rok!

Autor:

Sport

18.03.2021

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni golman Partizana Ivic Kralj pre nekoliko dana postavljen je za koordinatora u skauting službi kluba iz Humske.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Kralj je u četvrtak ujutru odradio prvi sastanak sa novim saradnicima.

Sastanku su, osim Kralja, prisustvovali Zvonko Popović, Aca Trifunović, Ilija Zavišić, Dejan Rusmir, Vlado Čapljić, Ivica Iliev, Vanja Radinović i Predrag Jusić.

O čemu se tačno pričalo na sastanku ostaće tajna, ali je sigurno da se u Partizanu kuju veliki planovi za predstojeći letnji prelazni rok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
teodor

18.03.2021 13:57

Ivica Kralj je vec dogovorio dolazak mladog reprezentativca iz Macve Branislava Martinovica! Zvezdo, mrka kapa, zla prilika! Inace, Partizan sprema transfer dvojice stranaca, jedan je iz Svajcarske a drugi iz Portugala. U planu je prodaja Asana i Sume,ali to ce zavisiti striktno od mogucnosti dovodjenja zamena ne manje dobrihod njih!. Vode se pregovori i sa jednim norveskim reprezentativcem,igracem odbrane. Ovo ne govorim bez pouzdanih argumenata! Pa, u ostalom, zar zaista neko moze i pomisliti da odlicna desetka iz Macve moze izmaci Kralju! Ne zaboravimo da Partizan lako moze Macvu ozbiljno pojacati i ekspresno je vratiti u SLS!?! Igic verovatno ide nazad ,plus nekolicina talentovanih momaka u spec. aranzmanu! Plus finansijska insentiva!