DOJČINOVIĆU MACA POJELA JEZIK: Urednik Krika ni da zucne o navodima oca nestalog Strahinje Markovića

Autor:

Vesti

12.03.2021

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povezanost Krika s Veljom Nevoljom i činjenicu da je ovaj kriminalac bio na vezi s Dojčinovićevim portalom otkrio je Nenad Marković, otac i dalje nestalog Strahinje Markovića iz Resnika, gostujući u Jutjub emisiji „Slavija info".

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Urednik Krika ne odgovara na pitanja o Velji Nevolji

Nenad Marković je u pomenutoj emisiji otkrio da je s njim posle nestanka sina, dok je pokušavao da sazna nešto o njegovoj sudbini, raspitujući se čak i kod navijača, kontaktirao upravo Veljko Belivuk koji ga je uputio da priču o nestanku sina objavi u medijima, odnosno na portalu Krik.


- Pitao me da objavimo u medijima, uputio nas je na Krik, gde smo dali izjave - rekao je otac nestalog mladića.

Na pitanje novinara da li je Veljko Belivuk u Krik imao poverenja, otac je odgovorio: "Da."

Iako su uredniku Krika, Stevanu Dojčinoviću često puna usta slobodnog novinarstva, želje da se uvek čuje druga strana, urednik ovoga puta ni da zucne o navodima oca nestalog Strahinje Markovića. 

Na naše pitanje kako komentariše navode Nenada Markovića da ga je Velja Nevolja upućivao na Krik i da se posle toga sreo sa njihovom novinarkom, Stevi kao da je maca pojela jezik.

Dojčinoviću je izgleda ponestalo i slova na tastaturi, pa takođe nije odgovorio ni na naše pitanje kako komentariše to što je Nenad Marković rekao da je Belivuk imao najviše poverenja u Krik. Zbog čega se stidi te izjave Stevan Dojčinović, ostalo je nedorečeno, ali redakcija Republike je spremna da Stevanov odgovor uvek objavi, sačekaćemo koliko god je potrebno da isti smisli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aleks

13.03.2021 15:14

Krik je kriknuo.

Ika

13.03.2021 17:10

Krik je "kreknuo".