KRIK RASKRINKAN DO KOSKE! Maske su pale - SADA JE JASNO ZAŠTO NIKADA NISU SMELI DA POMENU VELJU NEVOLJU

Autor: Republika

Vesti

10.03.2021

08:13 >> 10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mračne veze novinara KRIK sa mafijaškim narkom-bosom Veljko Belivukom zvanim sada su potpuno očigledne! Nakon ispovesti Nenada Markovića, oca nestalog Strahinje Markovića o kojoj je Republika već pisala, maske su u potpunosti pale i sasvim je jasno zašto novinari samozvane medijske elite iz KRIK Belivuka nikada nisu smeli da označe kao vođu ozloglašenog kriminalnog klana.

RepublikaFoto: starsport/Tanjug/B. STEKIĆ
Velja Nevolja i Stevan Dojčinović

Nenad Marković, podsetimo, u ispovesti koju je dao za Jutjub kanal Slavija info, otkrio je da ga je Belivuk pozvao i posavetovao ga da se obrati upravo novinarima KRIK, što je činjenica koja baca potpuno novo svetlo na ulogu ovog kvazi-medija finansiranog iz inostranstva u celom slučaju vezanom za hapšenje Velje Nevolje i njegovog kriminalnog ganga.

Upravo na tu okolnost na Tviteru je skrenuo pažnju i glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević.

Reagujući na objavu jedne od novinarki KRIK, koja je na toj društvenoj mreži zgražavala nad "moram i imam kredit novinarima", Lađević je sarkastično napisao:

- Jeste, bas tako, stvar je u Principima - napisao je Lađević, aludirajući na navijačku grupu "Principi" pod kontolom Belivuka.

 

 

RepublikaFoto: printskrin/TV Pink
Milan Lađević

Uz to, glavni urednik Srpskog telegrafa podsetio je na za novinare KRIK bolnu istinu - da nikada nisu smeli ni da zucnu o Veljku Belivuku i njegovom kriminalnom klanu, osim ako bi njihov tekst trebalo da posluži u propagandne svrhe i napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

- Valjda je sad svima jasno zašto @KRIKrs1 nikad nije označio Velju kao šefa mafija. Na kraju me ne bi iznenadilo da su slike Danila stizale u Krik preko policijsko - mafijaske hobotnice i to kao opomena
@avucic da se ne bavi Nevoljom i ekipom
- napisao je Lađević.

 

 

Na kraju, Lađević je istakao da je redakcija KRIK mogli da smisli i bolji izgovor, nakon što je otac Strahinje Markovića obelodanio da ga je upravo Belivuk savetovao da porazgovara sa njihovim novinarima.

- Krikovci nakon ovog saznanja o ljubavi sa Nevoljom, ćutali satima, smišljali odgovor, da bi na kraju sebe predstavili kao žrtve, kako im se crta meta...Mogli su da smisle bolji odgovor. No, ako uzmemo priblizne kriterijume ko je Danilu crtao metu? - napisao je Lađević.

 

 

Međutim, umesto jasnog odgovora na pitanja o tome kako i zašto je Belivuk baš njih preporučivao ocu otetog mladića, KRIK i oni koji veruju njihovim spinovima i poluinformacijama krenuli su u napad Srpski telegraf!

Umesto da odgovore na sva sporna pitanja u vezi sa Belivukom, u gebelsovskom maniru klasične zamene teza, krikovci i njihovi sledbenici obrušili su se na našu redakciji i to samo zato što smo na današnjoj naslovnoj strani objavili ispovest Markovića.

Inače, i brojni Tviteraši sa gnušanjem su komentarisali licemerje novinara KRIK.

- Veljko Belivuk upućuje ljude na novinare Krik-a ? Kako jedan takav nezavisni medij poznaje Veljka? - upitao je jedan od Tviteraša.

 

 

- "Veljko Belivuk,uhapšeni mafijaški bos čiji se kriminalni klan tereti za monstruozna ubistva, otmice, ucene i druga brojna krivična dela, najviše poverenja imao je u KRIK, kvazi-medijsku organizaciju finansiranu novcem iz inostranstva". KRIK je isto sto i BIRN, CINS, BIRODI - dodao je drugi.

 

 

- Kriknuće KRIK čim kriminalci progovore o vašim vezama. A progovoriće. Ionako vas čitaju samo oni - naveo je jedan od Tviteraša.

 

 

Foto: Republika
Naslovna strana Srpskog telegrafa

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Jovana

10.03.2021 10:00

KRIK je raskrinkan. KRIK je trik!

Mina

10.03.2021 10:02

Ocigledno je da su u uskoj vezi bili Krik i Belivuk, verovatno ih je finansirao u svoju korist.

Miroslav

10.03.2021 11:51

Krik sebe prikazuje kao žrtvu, a oni su zapravo deo Belivukove mafijaške strukture i to je očigledno!

Zaklina Bejbe

10.03.2021 13:24

Krik ne volim sto saradjuje sa strancima i radi protiv interesa Srbije.