NAJBOLJI SA NAJBOLJIMA: ACG medijski sponzor Evropskih univerzitetskih igara

Autor:

Sport

12.03.2021

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igre će biti održane od 14. do 27. jula u Beogradu

RepublikaFoto: Promo foto

Kompanija Arena Channels Group, u sklopu koje posluje TV Arena sport, potpisala je danas medijsko sponzorstvo sa Evropskim univerzitetskim igrama, koje će od 14. do 27. jula biti održane u Srbiji.
Biće to najmasovnije sportsko takmičenje u Srbiji tokom 2021. godine, sa kojeg će gledaoci najgledanije sportske televizije u Srbiji imati prilike da prate veliki broj direktnih prenosa, specijalnih emisija i drugog ekskluzivnog materijala.

- Veoma smo zahvalni i ponosni što smo prepoznati kao partneri ovako velikog sportskog događaja i trudićemo se da opravdamo poverenje koje nam je ukazano. S druge strane, verujem da je to posledica svega onoga što je TV Arena sport pružala svojim korisnicima u proteklom periodu. Kao društeno odgovorna kompanija znamo koliko je projekat Evropskih univerzitetskih igara važan za promociju zdravog života, ali i Srbije uopšte, što će tokom ove manifestacije biti naš primarni zadatak – poručio je Nebojša Žugić, direktor ACG i dodao:

RepublikaFoto: Promo foto

- Pred nama je ogroman zadatak, ali nemam strah i bojazan da li ćemo uspeti da ga ispunimo na adekvatan način. U mnogo navrata je potvrđeno da smo najbolji sportski kanal u regionu i da su naši gledaoci privilegovani u odnosu na korisnike drugih televizija, a ovo će biti idealna prilika da isprobamo nove produkcijske trikove. Neizbežna tema u pripremi Evropskih univerzitetskih igara je i aktuelna pandemija virusa Covid-19, a u tom smislu će se poštovati sve preporuke nadležnih organa i institucija.

- Imponuje podrška predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, Vlade i svih drugih nadležnih institucija da se ove Igre organizuju. Proces vakcinacije se veoma uspešno sprovodi i verujem da će Srbija do početka Igara biti „korona free država“ i da smo u tom smislu daleko poželjniji domaćin nego mnoge druge evropske države – poručio je Žugić.

RepublikaFoto: Promo foto

Ispred Evropskih univerzitetskih igara ugovor je potpisao direktor Predrag Jušković, koji je ozvaničenje ove saradnje nazvao istorijskim događajem.

- Igre koje će se ove godine organizovati u Srbiji biće pete u istoriji i nikada se nije dogodilo da uz sebe imaju ovako velikog medijskog partnera kao što je TV Arena sport. Hvala vam što ste prepoznali multifunkcionalnost ovog događaja i uveren sam da ćemo zajedno pokazati da smo pravi domaćini – rekao je Jušković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading