UREDNIKU SRPSKOG TELEGRAFA STIGLA JEZIVA PORUKA: Nastavlja se niz pretnji smrću nakon pisanja o "KRIKU" i njihovim vezama sa Veljom Nevoljom!

Autor:

Vesti

11.03.2021

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanu Lađeviću, glavnom uredniku Srpskog telegrafa stigle su jezive poruke na Tviteru, a sve nakon što je podelio vest koja se tiče povezanosti kriminalne bande Veljka Belivuka i portala "KRIK".

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Milan Lađević

Nakon što je Leđević podelio vest na svom Tviter nalogu, a koja se tiče povezanosti kriminalne bande Veljka Belivuka i portala "KRIK", na račun njegovog zdravlja stigle su najgore želje.

Tekst koji je Lađević sa svojim pratiocima podelio tiče se sumnjivih veza kriminalaca i redakcija koje razotkrivaju kriminalne radnje.

Foto: Printscreen

U sadržaju teksta, nalaze se komentari poznatih srpskih advokata, a među kojima je komentar i Tome File.

- To je ping pong, kad god vas neko uhvati u nečemu, tj. da ne govorite istinu, odmah se pozivate na policiju, tužilaštvo, ugrožavanje bezbednosti, tako olako se upotrebljavaju te reči. Mora prvo da postoji osnov kao kod krivičnog dela za ugrožavanje sigurnosti, pa da se onda tako govori. Ovako oni crtaju metu na čelu sa ciljem da se opravdaju zato što su uhvaćeni u nečemu što nije tako kako su prikazali, kako drugačije da kažu da ovaj čovek ne govori istinu, nego da napadnu one koji su preneli izjavu - ističe Fila. 

Još jezivije poruke mogu se videti na Tviter nalogu korisnika Johny B.Good koji licemerno urednika Srpskog telegrafa zajedno sa Vučićevićem, Žeželjem i Milovanovićem okarakteriše kao deo zločinačkog udruženja i ističe kako će uskoro svi moliti za milost.

RepublikaFoto: Printscreen

Jezive pretnje na Tviteru

Podsetimo, Srpski telegraf i portal Republika pisali su o povezanosti KRIKA-a i Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading