Vučić: Javio sam roditeljima da na Svetog Nikolu prvo otvaram put, pa dolazim na slavu!

Autor:

Vesti

06.03.2021

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na današnjoj konferenciji za medije je najavio da će put Čačak-Požega biti završen do Svetog Nikole.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić

Do Svetog Nikole biće završen put Čačak-Požega, pa ćemo za Novu godinu moći do tamo autoputem. Do Zlatibora će se onda stizati za dva sata.

- Ja sam javio roditeljima da me na Svetog Nikolu ujutru ne čekaju. Prvo dolazim na otvaranje auto-puta, pa na slavu - izjavio je Vučić.

Na današnjoj konferenciji, predsednik je izneo planove o saradnji i investicijama Kine u našoj državi, a opširnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Nemanja

06.03.2021 12:06

Kada se bude otvorio ovaj autoput, spoznaće se njegov izuzetan značaja za svaki bitan aspekt naše zemlje.

Goran

06.03.2021 12:11

To je odraz velicine jednog coveka,gde stavlja nacionalne interese ispred licnih.Malo je takvih požrtvovanih ljudi.

Biljana

06.03.2021 13:52

Srbija je jedna od retkih zemalja koja je iako geografski mala, ali napredna pogotovo u vreme pandemije. Činjenica je da razvoj i boljitak u našoj državi ni pandemija ne može da spreči, jer imamo ljude koji znaju kako da ostvare ciljeve, prevashodno predsednik.

Mima

06.03.2021 14:23

Kaskali smo za zapadnom. Sad moramo brže da radimo kako bi dostigli njihov standard i kako niko više ne bi napustio Srbiju jer je u tuđini bolje. Sve dobro imaće i kod kuće.