(FOTO) Sjajne reakcije građana BiH na humanost predsednika Srbije: Hvala Vučiću, naše političare neka je sramota

Autor:

Vesti

01.03.2021

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon najavljene posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića nižu se pozitivne reakcije tamošnjeg stanovništva, i pohvalno pisanje medija o uspesima naše zemlje sa imunizacijom.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

Kako piše Avaz, BiH je ostala jedina država u Evropi koja još uvek nema vakcinu protiv korona virusa. Iz tog lista navode da je Srbija uspela za to vreme da nabavi čak četiri vrste vakcina, i da je druga država u Evropi po imunizaciji.

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra stiže u posetu našoj zemlji, prilikom čega će donirati i 10.000 vakcina. Ovaj Vučićev potez direktan je šamar u lice i poniženje za nesposobne političare u BiH, ali i hvale vredan čin i gest srpskog predsednika koji će na ovaj način barem donekle ublažiti štetu katastrofalne nesposobnosti naše zemlje - piše Avaz.

Foto: Printscreen

Ovaj veliki čin su prepoznali i građani Bosne i Hercegovine, koji su u komentarima ispod “Avazovog” teksta redom pozdravljali Vučićev potez, ali i nisu krili razočarenje vlastima u BiH.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Danica N

02.03.2021 09:05

Srbija ce uvek pomoci kad je u mogucnosti, najbitnije je imati osecaj za sve ljude jer istu muku trenutno delimo a zivot je cudo nepredvidivo jer niko ne zna kad ce se u kakvoj situaciji naci i da li ce zavisiti od tudje pomoci, humanost nesme biti zaboravljena !

dera

02.03.2021 09:06

Trudili smo se da uvek pomažemo svima jer znamo sta znaci boriti se za svoj narod i zemlju.

lak

02.03.2021 09:10

Tu smo da pomognemo koliko mozemo.

Jovica

02.03.2021 09:11

Tako to radi pravi lider jedne ozbiljne drzave, svaka cast predsednice na donacijama vakcina BiH.