ODLUKA PRIŠTINE: Milan Radoičić se ne hapsi!

Autor: Republika.rs

Vesti

28.02.2021

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovni sud u Prištini odobrio je zahtev Specijalnog tužilaštva za povlačenje naloga za hapšenje Milana Radoičića. Isti je bio osumnjičen da je počinio krivično delo “Učešće ili organizacija organizovane kriminalne grupe”.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Milan Radoičić

Sud je dana 19.02.2021, dobio zahtev za povlačenje naloga za hapšenje od strane Specijalnog tužilaštva datiran na 19.02.2021. godine, na osnovu toga što je, na osnovu podataka iz izveštaja Kosovske policije za umešanost osumnjičenog Milana Radoičića u izvršenje drugih krivičnih dela i činjenica da od trenutka izdavanja prvog naloga za hapšenje, osumnjičeni nije mogao da se dovede pred pravosudne organe, odnosno u Specijalno tužilaštvo, iz tehničkih i taktičkih razloga bolje istrage krivičnih dela, a za izvršenje kojih se sumnja da je u njih isti bio uključen –  kaže se u odluci.

Sud je dalje objavio da je nakon razmatranje i analize zahteva specijalnog Tužilaštva za povlačenje naloga za hapšenje osumnjičenog, utvrdio da je zahtev opravdan, osnovan i u skladu sa odredbama čl. 173 st. 3 KZRK-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading