BEZBOŽNICI: Đilasov sajt vodi kampanju i želi da sruši izbor patrijarha!

Autor: Republika

Vesti

18.02.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji pod kontrolom Dragana Đilasa i Dragana Šolaka po svaku cenu žele da sruše izbor poglavara Srpske pravoslavne crkve!

RepublikaFoto: printscreen
Tekst i naslovna fotografija na naslovnoj strani portala Nova S

Portal Nova S, naime, bez ijednog argumenta na udarnom mestu plasirao je vest o tome da je postojeći sastav Sinoda neleganal, o čemu bi navodno vladike trebalo da diskutuju tokom današnjeg Sabora.

Da sve bude skandaloznije, Đilasov portal plasirao je ovu izmišljotinu upravo zbog toga što njihovi favoriti za srpskog patrijarha nemaju šanse da osvoje nadpolovičnu većinu glasova.

Pri tom, na propagandnom glasilu opozicije nema ni slova o tome da Sabor u maju prošle godine nije ni mogao da se održi zbog epidemije koronavirusa i mera koje su tim povodom usledile.

- Vladike će danas gotovo sigurno razgovarati o toj temi. Najveći problem je to što je postojeći sastav Sinoda faktički nelegalan, jer je utvrđen 2019. godine, a tokom 2020. uopšte nije bilo redovnih Sabora na kojem bi se odredili novi članovi Sinoda - navodi se na pomenutom portalu, a citira se neimenovani sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Saša

18.02.2021 12:16

Dno dna! Žalosno i bedno!

Jovana P

18.02.2021 12:21

Braća Đilas očito imaju problem sa svakom vrstom autoriteta. Odlika ljudi kojima je, dok su bili deca, sve bilo dozvoljeno, i kojima su nagrade bile jedini pokretač. I sad kad nije "po njihovom" oni se ljute, negoduju, plaču.. Ljuti ih izbor patrijarha. Oni bi rado nekog svog tu.

Ana

18.02.2021 12:29

Djilas i kompanija kritikuje sve moguce sto se dobro radi.

Tym

18.02.2021 12:30

Zbunjuju javnost i prave losu kampanju sopstvene zemlje.