MOGUĆE ZATVARANJE RESTORANA I KAFIĆA!? Doktor Srđa Janković najavio uvođenje rigoroznijih mera zbog porasta obolelih od korone!

Autor: Republika

Vesti

17.02.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa nije isključeno!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Srđa Janković

Imunolog i član Kriznog štaba Srđa Janković kaže da može postati neophodno da se donesu strože mere, ali da je u ovom momentu mnogo važnije da se postojeće mere sprovedu. Napominje da je za efekat vakcinacije na kolektivnom nivou još uvek rano, ali nada se da će biti vidljiv tokom ove godine.

Povodom pisanja pojedinih medija da je medicinski deo Kriznog štaba predlagao potpuno zatvaranje kafića i restorana, Janković ističe da ništa nije isključeno.

 
- Ali, ako ti objekti ne mogu da sprovedu mere koje su na snazi, odnosno da se preventiva za rešavanja sprovodi u ovom režimu rada, može da postane neophodno i da se donesu strožije mere. U ovom trenutku je mnogo važnije da se postojeće mere sprovedu - rekao je Janković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading