(VIDEO) PRIKAZAN NOVI ŠOK SNIMAK: Ovako je Janković učio Velju Nevolju da PUCA IZ SNAJPERA!

Autor:

Vesti

14.02.2021

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji Hit Tvit u kojoj gostuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić prikazani su snimci Nebojše Jankovića, bivšeg pripadnika 63. padobranske i čuvara zatvora, koji je obučavao pripadnike Belivukove grupe gađanju snajperom.

RepublikaFoto: Prinscreen

Vučić je rekao da je to drugi snajper koji je otkrila policija, i kazao da ni prva puška na stadionu ne bi bila otkrivena da se jedan kriminalac nije hvalio time.

- Čovek se šetao po gradu. Ovo nije snajper sa stadiona o kojem se pisalo ranije, ovaj je praipadao ovom momku. To je drugi snajper, a za ovaj na stadionu je bio posebno sakriven. Ne bi ga pronašli da se jedan od krimnalaca nije pohvalio, pa je na osnovu toga izvršen još jedna pretres. Ovaj čovek je profesionalac. Što se tiče snajpera, koristi se za napade na lica do kojih nije lako da dođete. Postoje različite teorije koje sam ja dobijao u spisima ali svako to nije pripremano za nekog sličnog Šarcu ili nekom drugom - kazao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boris

14.02.2021 20:56

Ovako se sramote oni časni pripadnici ove oružane formacije...

Zeljko

14.02.2021 22:28

Snimak jeste šokantan i svi koji su sarađivali sa Belivukom treba da budu pohapšeni.

Sanja

15.02.2021 02:59

Jezivo, kao da pričaju o plastičnoj igrački