PSOVALI SU MI MAJKU, A ONA NE BI PREŽIVELA KORONU: Predsednik Vučić BOLNO ISKREN, samo JEDNO je održalo u životu!

Autor: Republika

Vesti

14.02.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar VUčić izjavio je da je nejgova majka bila u velikim zdravstvenim problemima.

RepublikaFoto: Prinscreen
Aleksandar Vučić

Priča je pokrenuta pitanjem voditeljke "Hit tvita" da se priča kako je član njegove stranke imao klub koji je zatvoren zbog korona žurke i da je tamo prisustvovalo preko 1000 ljudi:

- Jel' vi stvarno mislite da stvarno ima veze ko je član koje stranke? Da su svi članovi SNS, neće biti. Rekacije su bile psovanje majke Vučiću. to je patološka potreba, ja mogu samo osmeh da im ponudim. nemam pojam ni koji restoran, ni koji vlasnik. Nisam imao pojma da jedno mesto može toliko ljudi da primi - rekao je predsednik Vučić na gostovanju u "Hit tvit".

- Moja majka teško da bi preživela kovid. Morala je da primi vakcinu, ali nije primila revakcinu i nije prošlo vreme za natitela. Lekovi slabo deluju, primljena je u bolnicu. Njoj je ta vakcina spasila život. Krvavo smo i teško smo se borili, nismo dobili na poklon ni od koga, samo radom. Hvala pšredsedniku Siju i Putinom, a imaju problema sa proizvodnjom. Taj glupi i ludi Vučić obezbedio dva miliona vakcina, najviše u celoj Evropi po broju stanovnika - rekao je predsednik Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zeljko

14.02.2021 22:18

Rekao bih da te ljude treba da je sramota što psuju i prete, ali oni ne znaju šta je sramota, užasni su.

Nikola

14.02.2021 23:32

Ovo je za svaku osudu... svaka majka je svetinja, paovati i vredjati nečiju majku je samo dokaz nekulture i mržnje, kako bi se osećala majka tog koji psuje tudje majke... jednoj rečju jadno

Ivana

15.02.2021 01:00

Porodica predsednika Aleksandra Vučića je pretpela veliku nepravdu od strane tajkunski medija. Brz oporavak gospođi majci predsednika Vučić.

Perica Savic

15.02.2021 08:29

Svakakve uvrede je predsednik dozivljavao.