JUČE ČUVAO VELJU NEVOLJU, DANAS HAPSI MANDIĆA: Evo ko je čuvao Belivuka u Crnoj Gori

Autor:

Vesti

13.02.2021

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Lazović juče je hapsio funkcionere DF-a Mandića i Jokića. Pomenuti Marko je poznat kao jatak Velje Nevolje u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Marko Lazović

Jedan od lidera Demokratskog fronta izjavio je da ima informacije da su Veljka Belivuka u Crnoj Gori štitile bezbednosne strukture režima Mila Đukanovića.

Mandić se zapitao kako se to Belivuk našao u Crnoj Gori i to posle smene vlasti i napomenuo da je on imao i značajnu ulogu u kampanji za izbore u Nikšiću.

- U vreme nove vlasti izvesni Belivuk, Velja Nevolja, dolazi u Crnu Goru i niko ga ne pretresa. Velja Nevolja, vođa kriminalne bande čiji je šef u Crnoj Gori, a nalazi se na mestu pomoćnika direktora UP, biva čuvan i štićen na ovim prostorima - rekao je Mandić.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

On tvrdi da je Belivuka tada obezbeđivao Zoran Lazović, pomoćnik u Upravi policije Crne Gore, prijatelj i kum bivšeg tužioca Milivoja Katnića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
premijerov

13.02.2021 19:51

Postovani, Istom merom uzvratite,sve Milove jatake proterati iz Srbije i sve činovnike otpustiti

Odgovori 11 0
Vuki

14.02.2021 13:16

Kriminalci su i dalje na vlasti u Crnoj Gori.