Hrkalovićeva uništavala dokaze BUŠILICOM! Prisluškivala za Belivuka, prikupljala mu informacije o budućim žrtvama

Autor:

Hronika

12.02.2021

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle hapšenja jedne od najokrutnijih kriminalnih grupa, istražitelji su došli do podataka da im je godinama logističku podršku pružala bivša državna sekretarka u MUP Srbije Dijana Hrkalović.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Foto: Ilustracija

Istražitelji koji i dalje rade na razotkrivanju zločina, kako se sumnja, organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, i Marka Miljkovića, došli su do novih informacija o tome kako je bivša državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović pomagala da zlodela ne budu otkrivena!

Kako izvor upućen u istragu otkriva, bivša „prva dama policije“ uhvaćena je kako pred odlazak iz MUP uništava dokaze, odnosno diskove i hard-diskove na kojima su navodno prisluškivani razgovori koje je prikupljala. On dodaje da je Hrkalovićeva diskove s prisluškivanim razgovorima dobila u džakovima, a da su ih potom njeni ljudi od poverenja uništili bušilicom!

- Osim što se sumnja da je direktno učestvovala u jednoj od najvećih afera, a to je prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sumnja se i da je bivša državna sekretarka za klan Velje Nevolje prisluškivala njegove konkurente, ali i da je, zloupotrebljavajući resurse policije, prikupljala i druge informacije o ljudima s kojima je Belivukova kriminalna grupa planirala da se obračuna. Prisluškivani razgovori bili su na više desetina diskova, koje je ona bušilicom uništila - otkriva izvor.

Posle hapšenja kriminalne grupe koja se sumnjiči za otmice, brutalne likvidacije, držanje oružja i trgovinu drogom, kako dodaje, istraga se nastavlja. Sumnja se da je Dijana, osim Belivuku, pomagala i Darku Elezu, s kojim je, pretpostavlja se, i Nevoljina ekipa blisko sarađivala, piše Kurir

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading