KLUPKO ĆE TEK POČETI DA SE ODMOTAVA: Dačić o ratu države protiv kriminala

Autor: Republika

Vesti

05.02.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić čestitao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na smelosti da se uđu u obračun sa mafijom, a Tužilaštvu za organizovani kriminal, Bezbednosno-informativnoj agenciji, MUP-u i svim drugim organima koji su učestvovali u hapšenju kriminalne grupe oko Veljka Belivuka na dobro organizovanoj akciji.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Ivica Dačić

Dačić je podsetio da je još pre nekoliko dana kada je Belivuk priveden na informativni razgovor rekao da je to pokazatelj da Srbija ozbiljno razmišlja o borbi protiv organizovanog kriminala.

To je jedan ozbiljan uspeh države i veliki udarac mafiji s tim što mi tek treba da budemo informisani kao društvo o svim zlodelima koja je ta grupa počinila. Tek će se izlaziti na videlo sa različitim detaljima - rekao je Dačić na TV Prva.

 
RepublikaFoto: MUP Srbije

On je dodao da ne bi ulazio u to za koga je ta grupa spremala snajpere, jer će to pokazati istraga.


- Tu sada imate verovatno jos mnogo različitih podgrupa i delova te mafije koja je sada pogođena i tek će klupko početi da se odmotava i videćemo koliko je duboko sve to išlo i široko - rekao je Dačić.

Dačić je kazao da je poslata poruka svima da niko ne moze biti zaštićen.

- Ko se bavi kriminalnim radnjama, mafijaskim poslom, ko ubija ljude, preti ljudima ne može taj posao da radi slobodno i da misli da će proći nekažnjeno. Za sve te stvari je potrebo sadejstvo između državnih organa - rekao je Dačić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading