(FOTO, VIDEO) POSLANICA SNS URNISALA MARINIKU TEPIĆ NA RTS: Pokazala fotografiju Dragana Đilasa i člana Zemunskog klana Vlade Japanca!

Autor: Republika

Vesti

27.01.2021

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Reč na reč" na RTS-u poslanica Srpske napredne stranke Biljana Pantić Pilja činjenicama koje je iznela potpuno je uništila sve pokušaje Marinike Tepić da blati aktuelnu vlast!

RepublikaFoto: Republika
Biljana Pantić Pilja pokazala fotografiju Đilasa i Japanca

Marinika Tepić je u svom već poznatom maniru pokušala da iznese neistine, insistirajući na temi o tobože kupljenim diplomama među nekim predstavnicima vlasti, međutim brutalan odgovor je odmah stigao!

Biljana Pantić Pilja brzo je odgovorila i to fotografijom kojom je ukopala Tepićku i pokopala sve njene pokušaje! 

RepublikaFoto: Republika
Marinika Tepić i Biljana Pantić Pilja

Ona je, naime, pokazala fotografiju na kojoj se vidi kako Dragan Đilas Marinikin šef, stoji sa članom Zemunskog klana Vladom Japancem!

 

 

Reč je o selfiju na kome su Đilas i Vladimir Jovanović (52) nasmejani od uha do uha, a razlog za to nije lako naslutiti. Po svemu sudeći ili se radi o prijateljstvu nastalom na osnovu istih političkih uverenja ili je, s obzirom da se obojica bave biznisom, razlog za zadovoljstvo neki upravo sklopljeni posao tajkuna i bivšeg gradonačelnika Beograda sa nekadašnjim saradnikom Dušana Spasojevića i drugih pripadnika Zemunskog klana.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Vlada Japanac

Kako su preneli mediji, fotografija je nastala pre 25.11.2020. godine u Beogradu na uglu ulica Resavske i Kralja Milana neposredno pre hapšenja Japanca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Ruta

27.01.2021 21:34

Svaka joj čast, neka je pokazala pravo lice Tepićeve.

Dejo

27.01.2021 21:52

Tepićka je prošlost na političkoj sceni naše zemlje. Treba da je bude sramota sve što je lagala.

jasna

28.01.2021 08:17

@Dejo - ona ocigledno nema ni stida ni srama

jovan

27.01.2021 22:22

Srećom pa Srbija pamti kako je Srbija izgledala kada je Dragan Đilas bio u izvršnoj vlasti kao ministar za NIP a kasnije i gradonačelnik Beograda.