DAČIĆ NAŠAO IDELANO ZANIMANJE ZA IZASLANICU EU Fajonova kao posrednik u svađama u opoziciji!

Autor:

Vesti

27.01.2021

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dačić: O dijalogu vlasti i opozicije razgovaraću sa Mekalisterom!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ivica Dačić

Možda bi Tanja Fajon, dok se ne nastavi međustranački dijalog, mogla da bude posrednik u svađama u opoziciji, u kojoj ne vole očima da se gledaju, rekao je predsednik Skupštine Srbije i SPS Ivica Dačić.

On je tako odgovorio na kritike koje mu je uputio potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović da je zahtev za izuzeće Tanje Fajon, predsednica Parlamentarnog odbora za stabilizaiju i pridruživanje Srbije EU, kao posrednika u međustranačkom dijalogu nastavak "prakse ućutkivanja" onih koji govore da su vlasti u Srbiji napustile evropski put.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Tanja Fajon

Dačić je ocenio kao tragikomično da Stefanović njega optužuje da je upropastio SPS, kada su on i Đilas, Tadić, Jeremić, Živkovic, Lutovac i ostali, uništili "kamen na kamenu" Demokratske stranke, nekad vodeće u Srbiji.


- Kada je jedini put Borko Stefanović nastupio na parlamentarnim izborima 2016. godine, sa svojim imenom i prezimenom osvojio je celih 0,94 odsto, tek toliko da se zna - naveo je Dačić.
Dodao je da će o nastavku dijaloga tek razgovarati sa Dejvidom Mekalisterom, najverovatnije sledeće nedelje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading