TEKTONSKE PROMENE U SRPSKOJ POLITICI! Odluka je pala - FORMIRA SE NOVA KOALICIJA!

Autor: Republika

Vesti

22.01.2021

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dacicć izjavio je danas da će socijalisti na vanrednim parlamentarnim izborima na KiM 14. februara nastupiti zajedno za Srpskom listom.

RepublikaFoto: youtube.com
Ivica Dačić

Dačić je kazao da će udruženim snagama biti jači u očuvanju nacionalnih interesa, u ostvarenju mira i sigurnosti i boljeg života Srba na KiM, saopštio je SPS.

- Ponovna pobeda predstavnika Srpske liste potvrdiće našu već jasnu poruku takozvanim prištinskim vlastima da ne mogu da zaplaše srpski narod na KiM u borbi za svoja vekovna ognjišta - rekao je Dačić.


On je ocenio da srpski narod na hrabar, dostojanstven i demokratski način dokazuje ispravnost svih odluka koje su donesene u cilju zaštite srpskih interesa na Kosmetu, a za koje se i on bori, i za koje se borio, dok je bio na mestu ministra spoljnih poslova.

- Rezultati predsednika Srbije Aleksandra Vučića i zalaganje Vlade Srbije je najbolji demanti za sve one koji su takve odluke osporavali i negirali - rekao Dačić.

Dačić se danas sastao sa kandidatima za narodne poslanike, a na sastanku je istaknuto da će učešćem na tim izborima Srpska lista potvrditi odlučnost srpskog naroda sa Kosmeta da zajedno sa državnim vrhom Republike Srbije nastavi borbu za opstanak i ostanak na prostoru južne srpske pokrajine.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading