NEZGODNO JE...! ANA BRNABIĆ ODGOVORILA NA POZIV ZDRAVKA KRIVOKAPIĆA DA POSETI CRNU GORU!

Autor:

Vesti

25.01.2021

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić poručila je da je nezgodno posetiti zemlju iz koje je proteran ambasador vaše zemlje i u kojoj je proglašen "personom non grata".

RepublikaFoto: Printscreen/KlikTV

Ovim rečima Brnabićeva je odgovorila na pitanje novinara da li će posetiti Crnu Goru i zahvalila crnogorskom premijeru Zdravku Krivokapiću na pozivu da poseti tu zemlju.

- Nadamo se da će to pitanje (ambasadora) moći da se reši, a u bilo kom drugom segmentu dijaloga i saradnje, Vlada Srbije i državno rukovodstvo su pokazali koliko nam znači saradnja sa Crnom Gorom u ovom trenutku - objasnila je premijerka u Skupštini Srbije, gde je učestvovala na konferenciji ženske parlamentarne mreže posvećene stanju rodne ravnopravnosti u Srbiji.

Dodala je da na izričit zahtev predsednika Republike Srbije nije uzvratila recipročnim merama Crnoj Gori i da je zadržala njenog ambasadora u Beogradu.

 

 

- To je gest pružene ruke, i dalje očekujemo da na taj gest adekvatno odgovori i Crna Gora. Imamo u vidu njihov poziv i hvala im - poručila je predsednica Vlade.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading