VLJOSA OSMANI TRGUJE DROGOM: Razotkriven NAJJAČI MAFIJAŠKI KLAN NA KOSOVU i veza sa NAJBRUTALNIJIM RATNIM ZLOČINCIMA

Autor: Republika

Vesti

25.01.2021

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesporna je činjenica da se na stanje na Balkanu velike sile i savezi bore do poslednjeg čoveka, želeći da na tom mestu nadvladaju glavnog konkurenta, ne mareći za nevine žrtve.

RepublikaFoto: youtube.com/Kallxo.com
Vljosa Osmani

Kosovo i Metohija jeste srce Srbije i prirodno je da bude u našim granicama, međutim šiptarski živalj potpomognut američkom i britanskom podrškom tvrdi da je to nezavisna država.

Teritorija u srcu Balkana je idealnog položaja za šverc svakojake ilegalne robe, između ostalog i droge. Na tako malom području je gotovo nemoguće da lokalne vlasti nemaju upliva u tokove narkotika. 

Prilikom gostovanja na televiziji KTV, novinar i pisac Dejan Lučić je naveo da je predcednica Skupštine Kosova Vljosa Osmani deo najmoćnije narko familije na toj teritoriji:

- Klan Osmani trguje drogom. Osnovan je od strane BND-a u Hamrugu, a preuzeo je posao od Bedžeta Pacolija u Zagrebu. Klan Osmani je u bratskim bliskim odnosima sa Krasnićijem. Krasnići i Osmani su dali Rugovu, a on je bio nemački čovek. Svi nemački agenti vezani za Rugovu su likvidirani. Hiljadu i po ljudi je na Kosovu ubijeno koji su bili vezani za Rugovu, od strane Tačija i Haradinaja - izjavio je Lučić u emisiji "Bez ustručavanja".

Izjacu pogledajte na klipu ispod (00:22:19)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
titi

25.01.2021 22:11

Najvecu budalu u zivotu nisam video. Pa kad lazes lazi dobro. Sta ima Osmani sa onim firmasima u Nemackoj. Ama bas nista. Ja sam cuo da Pacolli tri puta najmanje bio sa suprugom Lucica kako bi mu vracao sve sto o njemu lagao