KORONA U VOJVODINI: Saopšen broj NOVOZARAŽENIH!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

09.01.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kakva je situacija!

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto Ilustracija

Tokom prethodnog dana u Vojvodini su potvrđena 402 nova slučaja korona virusa, od kojih je najviše u Novom Sadu, 120, saopštio je Institut za javno zdravlje Vojvodine.

U saopštenju objavljenom na sajtu Instituta se napominje da je manji broj registrovanih slučajeva prethodnog dana posledica manjeg broja zahteva za laboratorijskim testiranjem za praznik.

U ovom trenutku u Vojvodini je aktivan 17.351 slučaj.

Najveći broj aktivnih slučajeva je u Novom Sadu, 4.170, sledi Zrenjanin sa nešto više od 1.400, Pančevo sa više od 1.200 i Subotica sa nešto manje od 1.000 aktivnih slučajeva, prenosi Tanjug.

 

U saopštenju se navodi da se očekuje se dalji pad broja aktivnih slučajeva u narednom periodu zbog oporavka velikog broja obolelih sa blagom kliničkom slikom, koji su registrovani tokom decembra.

Institut epidemiološku situaciju u Vojvodini ocenjuje kao vanrednu, sa stabilizacijom trenda obolevanja na visokim nivoima i ukazuje da je zdravstveni sistem i dalje u teškoj situaciji, ali da se situacija popravlja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rada

09.01.2021 19:19

Ovo je strasno,sve mislimo procice ali ovom cudu se ne nazire kraj i ko zna koloko i do kada ce trajati ,ali sta je tu je ne treba klonuti,treba sacuvati zdrav razum i jak imunitet. Treba da pijemo sve moguce vitamine , minerale i razne pouzdane preparate-medju kojima bih posebno izdvijila medicinske gljive :ganodermu lucidum, hericijum erinaceus i cordiceps veoma pouzdane i proverene...ciste ,stite i cuvaju organizam od svih mikroba i virusa