(FOTO) Vučić pred ulazak u najveću srpsku svetinju: IMAM OGROMNU TREMU!

Autor: Republika

Vesti

06.01.2021

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić izrazio je, pred polazak brodom na Hilandar, radost što će imati priliku da poseti duhovni centar i našu najvažniju svetinju.

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Aleksandar Vučić pres ulazak u Hilandar

- Kratak odmor pred dolazak na brod, u Uranopolisu. Imam ogromnu tremu, ali sam i posebno radostan što ću za nekih sat vremena imati priliku da posetim duhovni centar i našu najvažniju svetinju, manastir Hilandar na Svetoj gori - objavljeno je na Instagram profilu "Budućnostsrbijeav", uz fotografiju predsednika iz grčkog grada iz kog će brodom krenuti na Svetu goru.



Vučić je ranije najavio da će Badnji dan i Božić provesti na Hilandaru, što će biti prva zvanična poseta jednog predsednika Srbije srpskom manastiru na Svetoj gori.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Marija

06.01.2021 15:53

Sa verom u Boga i verom u Srbiju idemo napred, samo hrabro predsednice! Neka Vam boravak na Svetoj Gori u Hilandaru protekne u zdravlju, miru i blagostanju!

Marko

06.01.2021 16:05

Okruzen brdima, sklonjen od zlih namera u divnu prirodu, Hilandar cuva temelj identiteta srpskog naroda i crkve kroz vekove u sigurnosti Svete gore atonske.

rewer

06.01.2021 16:59

Duhovni cenntar i mesto gde svi srbi rado idu

Petar

06.01.2021 17:20

Duhovno bogatstvo koje se tamo stiče je nešto neprocenjivo.Prelepo je proslaviti naš najradosniji praznik na Hilandaru.