(ŠOK FOTO) ZOKA OPET LAŽE! Da li ovako izgleda žena koja za sebe kaže da je oduvek negovana?! Zorana Mihajlović neprepoznatljiva

Autor: Republika

Vesti

05.01.2021

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla je kako se oduvek isto negovala i vodila računa o izgledu, ali da li je zaista baš uvek bilo tako?

RepublikaFoto: Printscreen/youtube.com
NIIJE BAŠ UVEK IZGLEDALA KAO DANAS Zorana Mihajlović

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović danas je prepoznatljiva po frizuri i svetlo plavoj nijansi boje kose, svečanim kompletima i jakoj šminki na licu. 

Uvek je doterana i stiče se utisak da dosta pažnje poklanja tome kako će se pojaviti u javnosti. 

Za sebe je rekla da je, pre svega, negovana osoba i da je to bila i kao devojka, i kao mlada žena, a evo i sada u ovim godinama, te da je to naučila od svoje majke.

Međutim, da li je to zaista istina?!

U galeriji pogledajte kako je ministarka nekad izgledala...

Na osnovu fotografija koje smo pronašli, njena tvrdnja da oduvek isto vodi računa o izgledu ne može se potrditi!

Zorana Mihajlović pre otprilike 10 godina imala je drugu boju kose, sasvim drugačiju frizuru i izgledala je znatno zapuštenije, pa se čini da je ipak kompletan stil transformisala i još jednom pokušala da obmane javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading