TAJKUN BRANI TAJKUNKU: Đilas se šlihta Zorani Mihajlović preko svog portala Direktno!

Autor:

Vesti

31.12.2020

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vole novac više od hleba!

Foto: printscreen

Nakon serije tekstova Srpskog telegrafa u kojima smo se bavili tajkunskim bogatstvom ministarke Zorana Mihajlović, Đilasov portal Direktno brže bolje je stao u njenu odbranu!

Kao što se vidi iz naslova objavljene na društvenim mrežama, odjednom je SNS "krivac" za Zoranine tajkunske radnje, a ona je predstavljena kao žrtva, što je još jedan dokaz da je srpskoj opoziciji Mihajlovićeva jedna od najomiljenijih ministarki u Nemanjinoj 11.

Osim toga, tu su i gadosti usmerene prema Srpskom telegrafu koji je takve malverzacije obelodanio i zatražio od Zorane da objasni odakle joj basnoslovne sume novca za kićenje i paradiranje nakitom u vrednosti stana.

Đilas, kome ovakvi postupci nisu strani, budući da je i sam ojadio narod za nenormalne količine novca, sada pokušava da stane u odbranu ministarke i njenih misterioznih "skupih navika".

Podsećamo, Zorana Mihajlović osim ogrlice od čak 14.000 evra, šeta i sat od 20.000 evra, brendirane torbe, rukavice i naočare... Prostom računicom dođe se do sume od 60.000 evra, koliko najmanje iznose skupocenosti kojima se kiti ministarka energetike i to u jednom cugu.

Naravno da je sumnjiv način na koji je ministarka došla do ovih skupocenosti, a posebno je kritično njeno busanje i bahato ponašanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading