MEDIJSKI SKANDAL KOJI TRESE SRBIJU: Đilasovski medij objavio intervju sa rediteljkom koja Srbe otvoreno naziva zločincima

Autor:

Vesti

22.12.2020

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi koji su zverski ubijeni u Bratuncu upoređeni sa nastradalim nacistima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jasmila Žbanić

Portal Nova, koji se nalazi pod direktnom kontrolom Dragana Đilasa, objavio je intervju sa kontroverznom rediteljko Jasmilo Žbabnić koja zastupa tezu da su Srbi zločinački narod.

Sam izbor sagovornika za intervju predstavlja skandal. Ali, još je veću sramotu ovaj portal je sebi naneo kada je objavio Jasmilin stav koji Srbe pobijene u Bratuncu poredi sa stradalim Nemcima u Drugom svetskom ratu.

- Kada bi ste digli spomenik poklanim Srbima, to bi isto bilo kao da se digne spomenik nacistima koji su ubijeni! - rekla je Žbanić.

Foto: Nova.rs/printscreen

Srbijo reaguj i osudi ovakvu promociju antisrpstva na Djilasovom portalu!

Umesto da novinari reaguju, oni je puste da to zlo izgovori i to objave!

Ovakva promocija antisrpstva u medijima koji su vidno naklonjeni Draganu Đilasu, pokazuje da ni lider Stranke slobode i pravde nije daleko od zastupanja tog stava. Ostaje samo pitanje da li je zauzimanje pozicije autošovinizma posledica iskrene vere u to da je naš narod po prirodi zločinački ili je to samo dodovoravanje stranim centrima moći kako bi dobio podršku za svoju posrnulu politiku?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading