RAT OPOZICIJE SE NASTAVLJA! Siniša Kovačević poručio Đilasu: TO ŠTO UGRAĐUJEŠ HIMENE, NE ZNAČI DA ĆEŠ SERGEJA NAPRAVITI DEVOJČICOM!

Autor: Republika

Vesti

17.12.2020

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle odluke Dragana Đilasa da formira svoj blok i izbaci Vuka Jeremića iz igre i da sa Pokretom slobodnih građana počne izradu zahteva oko izbornih uslova sa kojima će izaći pred Evropski palament, žestoko je naljutilo vrh Narodne stranke.

RepublikaFoto: youtube.com/Bez Cenzure - Zvanični kanal
Siniša Kovačević

Tako je potpredsednik Jeremićeve stranke Siniša Kovačević poručio preko "Tvitera" Đilasu da to što ugrađuje himene, ne znači da ćeš od Sergeja i njegove stranke napraviti devojcice.

- Ovo ponovno ugrađivanje političkog himena onima koji su izašli na Vučićeve izbore, neće od njih napraviti devojčice. Ne. To će, ipak, koliko kod plastični hirurg bude vešt, ostati političke drolje, sa veštačkim himenom. Uzalud i trud medicinskog osoblja, i anestezija. Kurva je kurva - poručio je Đilasu Siniša Kovačević.

 

 

 

Foto: tviter.com/printskrin

Ovo je još jedna potvrda da su vajni opozicionari "k'o rogovi u vreći", a koje će sve prljavštine iz opozicione kaljuge isplivati u javnosti, ostaje da se vidi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading