(FOTO, VIDEO) JAVNOST JE ČEKALA ODGOVOR NA GORUĆE PITANJE: Otkriveno da li doktor Nestorović poštuje mere Kriznog štaba i NOSI MASKU!

Autor: Republika

Vesti

17.12.2020

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi će se iznenaditi.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Branimir Nestorović

Pulmolog i profesor Medicinskom fakulteta u penziji Branimir Nestorović, čiji su stavovi o koroni, testiranju, merama i drugim stvarima vezanim za infekciju često različiti od stavova Kriznog štaba čiji je do juče član bio, uslikan je svom rodnom Obrenovcu, a fotografije i video snimak objavljeni su u javnosti.

Jedno od gorućih pitanja koje je odmah mnogima palo na um je i to da li doktor koji se protivi restriktivnim merama i koji je u više navrata isticao da nošenje maski nije neka prevelika zaštita od virusa, o čemu je Republika već pisala, da li te mere poštuje u praksi.

Dileme više nema - a odgovor na pomenuto pitanje je - delimično.

Doktor je snimljen kako ulazi u nekoliko prodavnica i supermarketa, a ono što je primetno je da čuveni stručnjak nosi masku, doduše, čini se više iz kurtoazije nego što poštuje mere koje je propisao Krizni štab.

Uostalom, pogledajte video i procenite sami.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading