Gojković na ivici suza tokom konferencije Kriznog štaba: Ljudi, nažalost OVO je jedini lek!

Autor:

Vesti

11.12.2020

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Kriznog štaba za suzbijanje posledica kovida Zoran Gojković rekao je danas na konferenciji za medije da se širinje koronavirusa može zaustaviti jedino smanjenjem fizičkog kontakta.

RepublikaFoto: Tanjug/ RADE PRELIĆ
Zoran Gojković

- Kako se leče epidemije od kad je sveta i veka je da nemamo, odnosno izbegavamo fizičke kontakte. Što je manje kontakata, nema mogućnosti za širenje virusa i situacija se vraća u normalu - rekao je Gojković.

On je još jednom podvukao da dok ovo ne shvatimo, nijedna mera na svetu nam neće pomoći.

- Nažalost to je tako, ali je tako. Svidelo nam se, ne svidelo nam se. Ja znam da je građanima Srbije dosta svega, dosta je i nama. 10 meseci mi ne spravamo, 10 meseci zdravstveni sektor krvari. Ovo još uvek neće stati, imamo mi još puta pred nama. Ali, tu drugog leka nema - rekao je Gojković i naglasio kako mu je veoma žao što to mora da kaže.

 

 

 

Gojković je podvukao da mu je razumljivo da jedan deo ljudi ima otpora prema ovim merama, ali da oni moraju da shvate da je ovo borba celog društva i svih pojedinaca protiv virusa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

11.12.2020 18:21

Sa maskom je toplije i bezbednije.