PROVOKATORKA SA N1 POKUŠALA DA NAPRAVI RAZDOR U KRIZNOM ŠTABU! Ovako joj je Đerlek odbrusio

Autor: Republika

Vesti

04.12.2020

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka N1 i samozvana medijska zvezda Žaklina Tatalović pokušala je danas da isprovocira na konferenciji za štampu državnog sekretara Mirsada Đerleka, kako bi ga navela da kaže da postoji razdor između medicinskog i političkog dela Kriznog štaba.

RepublikaFoto: Tanjug/ N. Anđić/youtube.com

Naime, Žaklina Tatalović je pitala Đerleka "Koji je političar sprečio da se mere, koje su sinoć stupile na snagu, uvedu još početkom novembra", kao što je to, kako je ona rekla, tražio medicinski deo kriznog štaba, što je dovelo do vrtoglavog porasta broja obolelih.

Pri tom se maliciozno pozvala na doktore Predraga Kona i Branislava Tiodorovića, koji su juče iz najbolje namere i bez bez želje da bilo koga kritikuju, konstatovali da smo možda ranije trebali da uvedemo mere kojima se sprečilo okupljanje većeg broja ljudi.

Međutim, Đerlek se nije dao isprovocirati i pristojno je Tatalovićevoj, koja ga je više puta nekulturno prekidala u izlaganju, objasnio kako Krizni štab donosi odluke.

 
- Svako u Kriznom štabu ima pravo da predlaže, iznosi svoja mišljenja i slobodno istupa, to isto važi i za doktore Branislava Tiodorovića i Predraga Kona, čije stavove jako uvažavamo. Ali, odluke se donese većinom glasova - rekao je Đerlek.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Filip

04.12.2020 19:10

Provokatorka neka dostavi pismeno pitanja a ne da sa pitanjima vrši promociju svoje TV.