IZ GRADSKOG PREVOZA U RENDŽ ROVER! Nikola Jovanović avanzovao od kako je prešao kod Đilasa!

Autor: Republika

Vesti

02.12.2020

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskrinkani!

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ/www.facebook.com/Goran Vesić
Potrčko i šef: Nikola Jovanović i Dragan Đilas

Nikola Jovanović, bivši zamenik Narodne stranke i jedan od najbližih saradnika Vuka Jeremića, koji je najuren iz te partije nakon što je vređao tadašnjeg šefa zbog porekla (dede Hamdije Pozderca), dobro je avanzovao od kako je prešao pod skute Dragana Đilasa.

Kako je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio na svom Fejsbuk nalogu, Jovanović je iz gradskog prevoza uleteo besnu mašinu - automobil rendž rover, o čemu svedoče i objavljene fotografije.

Sve to, nakon što je upoznao i prešao u tabor Dragana Đilasa.

- Bila jednom jedna odbornička grupa. Nisu dolazili na sednice, ali i danas redovno uzimaju dnevnice. Bio jednom jedan šef odborničke grupe. Kada je izabran za gradskog odbornika vozio se gradskim prevozom. U međuvremenu je upoznao magičnog, kako ga sam zove Dragana. Đilasa, da ne bude zabune. I taj “šef” odborničke grupe počeo je da vozi rendž rover. I sada se ta odbornička grupa podelila. Na dve. Očigledno imaju višak šefova, i višak rendž rovera. Jedino nemaju birače. Ali njih birači ne interesuju - napisao je Vesić.

 

Била једном једна одборничка група. Нису долазили на седнице, али и данас редовно узимају дневнице. Био једном један шеф... Posted by Горан Весић on Tuesday, December 1, 2020

 

Podsetimo, kao što je Republika već pisala, odbornička grupa Đilasove Stranke slobode i pravde, sindikata Sloga i Narodne stranke u gradskoj skupštini raspala se nakon što je Đilas odlučio da stavi tačku na saradnju sa Jeremićem.

Opširnije o tome možete čitati ovde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (72)

Loading
bojan

02.12.2020 08:24

Kod Djilasa moze jer on ima odakle,od para sto je pokrao od naroda dok je bio na vlasti.

Teodora

02.12.2020 08:26

Ako zelis da se nelegalno obogatis, samo udjes u Djilasovu stranku.

lak

02.12.2020 08:27

Djilas mu je poklonio pokraden novac.

Aleksandar

02.12.2020 08:28

Bruka, u zatvor!!!