Naprednjaci Kladova se oglasili povodom MONSTRUOZNIH PRETNJI predsedniku Vučiću: Poziv na ubistvo ne sme proći nekažnjeno

Autor:

Vesti

26.11.2020

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povereništvo OO SNS Kladovo osudilo je monstruozne pretnje koje je Srđan Nogo uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

RepublikaFoto: Promo foto/Tanjug
Foto: Ilustracija

Te izjave naišle su na burne reakcije članova i simpetizera SNS i građana opštine Kladovo koji očeku reakciju nadežnih. Oni smatraju da poziv na ubistvo ne sme u pravnoj državi da prođe bez reakcije i osude nadležnih organa.

Niko u Srbiji nema pravo na pretnje i širenje straha jer je to nedopustivo u demokratskom društvu. Zato je važno da država hitno reaguje jer je to garancija da se svaki građanin u Srbiji oseća bezbedno, a ne da se plaši da može biti nečija meta.

Ne smemo dozvoliti da  predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova porodica zbog monstruznih pretnji prolaze kroz težak period u kojem imaju nemerljivu podršku svih čestitih i poštenih građana koji žele da žive u pristojnoj, a ne u kriminalu ogrezloj Srbiji.

SNS nikada nije podržavala nasilje, već čini ogroman napor da se poboljša život svih stanovnika u Srbiji. Građani opštine Kladovo  su to odavno prepoznali i zajedno sa članovima SNS očekuju reakciju nadležnih, navodi se u Saopštenju za javnost Povereništva OO SNS Kladovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading