VUČEVIĆ: Hitno kazniti Ristića zbog pretnji predsedniku!

Autor: Tanjug

Vesti

29.06.2018

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Miloš Vučević pozvao je danas nadležne državne organe da pod hitno reaguju i preduzmu zakonom propisane mere zbog pretnji smrću predsedniku Aleksandru Vučiću koje je juče izrekao poslanik Slaviša Ristić.

RepublikaFoto: Tanjug
Miloš Vučević

- Ne smemo dozvoliti da još jedna u nizu brutalnih pretnji prođe nekažnjeno. Ne smemo da dozvolimo da se ona podvede pod "vest od juče" i da se nastavi u istom stilu: da se u javnosti širi klima u kojoj se priziva smrt predsednika, u kojoj se brutalnim lažima napadaju članovi njegove porodice, da se narod svakodnevno truje nečijom bolesnom mržnjom i još bolesnijom namerom da se destabilizuje sopstvena država, da se uruše institucije i da zavlada ulica - naglasio je on u saopštenju. 

Vučević je istakao da očekuje reakciju nadležnih državnih organa i zbog svakog narednog javnog poziva na linč, jer je, kako dodaje, očigledno da je ova kampanja orkestrirana i da njeni nalogodavci nemaju nameru da stanu. 

- A povezuju ih agresija, licemerje, novac i mržnja prema našem predsedniku i prema uspešnoj Srbiji. I bilo da se kriju iza navodnih građanskih protesta, iza nečije poslaničke legitimacije ili nečije mantije, rukopis je poznat - to su propali političari i njihovi tajkuni: Ðilasi, Jankovići, Jeremići, Miškovići... Ali sve što oni više prete i prizivaju crna scenarija u svojim medijima, mi smo sve snažniji u nameri da odbranimo Srbiju od pokušaja da se vrati u beznađe njihove vladavine - ukazao je on. 

Vučević je poručio da neće uspeti da oslabe Srbiju.

- Nećete zaustaviti, niti oslabiti našeg predsednika Aleksandra Vučića koji vodi teške pregovore oko budućnosti Kosova i Metohije! Nećete uspeti u tome, jer on ima jedinstvenu i snažnu podršku naroda da nastavi da brani nezavisnost, samostalnost i slobodu Srbije - poručio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
GajbexG

29.06.2018 08:40

Ristica bi trebalo kazniti po hitnom i kratkom postupku.

Lagertha2111

29.06.2018 08:42

Ovo je nečuveno...sramota...nadležni moraju reagovati.

kontesanera

29.06.2018 08:44

Ristić treba da bude kažnjen jer je takvo ponašanje jednog poslanika nedopustivo i daje loš primer.

maja

29.06.2018 08:45

Naravno da ga treba kazniti, bez pogovora.