Vučić na dostojanstven način odgovorio na salvu najprizemnijih uvreda: Ja njih neću vređati

Autor:

Vesti

16.11.2020

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom gostovanja predsdnika Srbije u emisiji "Ćirilica" na televiziji Happy pušteni su video prilozi o tome kako ga politički protivnici nazivaju "ludakom, "kretenom", osobom kojoj je potreban "konzilijum lekara".

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Aleksandar Vučić

- Možete da mislite kako bi ih pobeđivao da sam pametan. Kad ih ovako" lud" ubedljivo dobijam. Čini mi se da sve što su govorili govori o njima. Napadali su me da sam kriv što smo imali izbore, pa dosta zemlaja sa težom situacijom je imalo izbore. A ovaj jedan stručnjak koji je govorio da sam lud, videćete uskoro. Videćete kako je jedna demokratska vlast delovlala u Šapcu, pa ćete da vidiite ko je lud. Kada Pajtić kaže da sam lud, to je u redu. Doktor Pajtić je stručnjak za tu oblast. Ako mislite da ću ja njih da vređam, neću - rekao je Vučić i pokazao se kao dostojanstven politički protivnik koji je se ne služi prizemnim vređanjima.

Takođe, on je istakao i da za razliku od ostalih političara ne vodi računa o izgledu, lini i ne ide na plastične operacije.

- Ja za razliku od većine političara nisam radio plastične operacije. Na meni se vidi svaka seda, svaka bora, na meni se vidi i da ne vodim računa o svojoj liniji - rekao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
viki

16.11.2020 21:20

Ovo su vec odavno ispricane price nebitnih ljudi na koje je predsednik oguglao. Sto ga vise pljuju on je sve jaci i uspesniji!

Ciro

16.11.2020 21:24

Pojedini samo znaju da vređaju umesto da gledaju kako da pomognu ovoj zemlji oni gledaju samo da vređaju smtram da je predsednik rekao pravu stvar.

Vanja

16.11.2020 21:30

Nas predsednik je pre svega jedan normalan covek,koji voli i brine svoj narod.

Ivana

16.11.2020 21:32

Vučić je gospodin čovek, i ne želi da pada na provokacije niti da ih vređa.