Ništa od "Banana brod" ekipe u Lejkersima: SANSI UKRALI ŠAMPIONIMA OL-STARA!

Autor:

Sport

16.11.2020

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose mediji iz Amerike, Kris Pol sve je bliži dresu Finiks Sansa!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Deandre Ejton (desno) i Finiks Sansi dobijaju Ol-star pojačanje!

Pokušavao je Lebron Džejms na sve načine da navede upravu da ga spoje sa najboljim ortakom, ali do toga ipak nije došlo, pa će "Point-God" krenuti putem Arizone.

Za Sanse je ovaj potez naznaka namera u sledećoj sezoni, a posle odličnog izdanja u NBA "balonu", ambicije u pustinji i te kako su porasle.

Pol ima odvratan ugovor (88 miliona za dve godine), 35 godina, ali i deset Ol-star nastupa pod svojim pojasom, pa je za Finiks ovaj trejd bio sasvim logičan, a biće i vama kada čujete šta šalju zauzvrat.

 

 

Oklahoma će po svemu sudeći dobiti Kelija Ubrea, Rikija Rubija, i pik prve runde na predstojećem ili na sledećem draftu.

Imajući u vidu da oni za dva dana biraju deseti u prvoj rundi, teško je zamisliti da bi se Sansi odrekli toliko vrednog pika za prekaljenog veterana, tako da bi zaštićeni pik za sledeću godinu bio mnogo realniji.

 

 

 

Bilo kako bilo, Zapadna konferencija postaje jača iz dana u dan, ako je to uopšte moguće!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading