UST povodom izbora za izborne članove DVT: Apelujemo da se poštuju epidemiološke mere i da kolege izađu u što većem broju

Autor: Republika

Vesti

11.11.2020

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dana 12.11.2020 godine održavaju se izbori za izborne članove DVT. Izbori će biti održani na 17 biračkih mesta. Udruženje sudija i tužilaca apeluje na sve birače da se pridržavaju svih propisanih epidemioloških mera od strane nadležnih organa u cilju prevencije i širenja virusa korona", navodi se u saopštenju UST.

RepublikaFoto: Public

Saopštenje prenosimo u celosti...

"Nažalost pojedina biračka mesta su na velikoj udaljenosti od mesta rada kolega, a pojedina i više od 100km što ukazuje na različitu dostupnost biračkim mestima i neophodnost da se više birača prevoze istim putničkim vozilima iz kog razloga je potrebno obavezno koristiti u prevoznim sredstvima zastitne maske kako bi se sačuvalo zdravlje.

Pozivamo sve kolege da izađu u što većem broju i glasaju za kandidate koji će obezbediti svojim radom jačanje tužilačke organizacije. UST će inicirati u narednom periodu izmene propisa o izborima kako bi svaki tužilac-birač imao istu dostupnost biračkom mestu."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading