Završena sednica o rebalansu budžeta: Nastavak u četvrtak

Autor: tanjug.rs, republika.rs

Vesti

10.11.2020

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupština Srbije završila je večeras raspravu u načelu o rebalansu budžeta za 2020.godinu, a raspravu o jednom amandmanu na taj predlog zakona nastaviće u četvrtak.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Foto: Ilustracija

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić je posle obraćanja poslednjeg prijavljenog govornika pitao da li se još neko javlja za reč, uz šaljivu opasku da to ne bi preporučio, a smeh u sali je izazvao i kad je ministra finansija Sinišu Malog pitao da li će se na kraju još jednom obratiti i pošto je ministar rekao da neće, prokomentarisao:

- Nećete ništa? Dobro, dovoljno je od vas i rebalans - ponovo se našalio Dačić.

Mali je, inače, sve vreme dok je trajala rasprava o rebalansu budžeta za 2020.godinu bio u skupštinskoj sali.

Dačić je najavio da će sednica o amandmanu na rebalans budžeta početi u četvrtak, 12. novembra u 10 časova, kada se očekuje i glasanje, a zatim i novu sednicu o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, sa početkom u 12 časova.

Očekuje se da će poslanici pretresati amandmane na izmene i dopune Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesesti, u subotu, 14.novembra, kada se očekuje i glasanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading