ZORANA NASTAVLJA RAT SA BAJATOVIĆEM: Srpskog energetici ne trebaju gubitaši!

Autor: Republika

Vesti

03.11.2020

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović ocenila je u objavi na Instagramu "da je mnogo problema" u preduzeću "Srbijagas".

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

"Mene zanimaju samo rad i rezultati. Da budem potpuno otvorena, puno je problema u 'Srbijagasu', posebno ako govorimo o ćerkama firmama, počev od "Transportgasa", "Gastransa", "Sogaza" i slično. Da ne bude dileme, ne zanima me ko je direktor javnog preduzeća, već da li se radi odgovorno i u interesu zemlje. A interes je samo jedan - energetska stabilnost Srbije. I to važi za svako preduzeće - EPS, EMS, Resavicu i ostale - stoji u objavi Mihajlović.

Ona je navela da energetika treba da nam "donese dobitke i profit, a ne gubitke".

- Znam da će biti raznih napada na mene i pokušaja medijskih manipulacija, na to sam navikla, jer, dok se ja protiv toga borim, da li mislite da će taj neko to tek tako da pusti i da ćuti, a ugrožena mu je zarada - zapitala je Mihajlović.

Podsetimo, potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović održala je u subotu sastanak sa direktorima javnih preduzeća iz tog resora, a pre kraja skupa Dušan Bajatović, direktor "Srbijagasa", udaljen je sa sastanka, kako je saopšteno, "zbog nepoštovanja institucije Vlade Srbije".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading