BRUKA I SRAMOTA: Tončev vređao Kokezu i delegata PROSTAČKIM REČNIKOM!

Autor:

Sport

03.11.2020

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije meč Javor - Radnički Niš obeležio samo brutalni start Žarka Markovića, delegat utakmice Zoran Trajanovski, imao je pune ruke posla kada je sastavljao zapisnik.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Tončev

Javor je pobedio sa 1:0, a delegat je opisao šta se sve dešavalo od 70. minuta meča.

Delegat je zapisao da su se posle neuspešnog penala Javora gosti radovali hvaleći svog golmana, a onda je neko iz lože bacio opušak cigarete gađajući Nišlije. Oni su ušli na teren i sudija je bio primoran da isprazni centralnu ložu gde su bile delegacije obe ekipe.

- Zajedno sa komesarom za bezbednost i redarima zahtevao sam da delegacije obe ekipe napuste ložu, gde je došlo do komešanja između delegacija obe ekipe, ali su posle osam minuta napustili centralnu ložu i utakmica je nastavljena. Napominjem da je prilikom izlaska delegacije gostujuće ekipe gospodin Tončev pogrdnim rečima napadao Predsednika Saveza Slavišu Kokezu, sudiju i mene kao delegat - zapisao je Trajanovski, usput iznevši i sve vulgarnosti koje je čuo.

 

- Pušiće mi k**** Kokeza, sudija, i delegat

  Je**** i Kokezu i delegata

  Pušiće mi k**** Savez

  Kokeza majmune, Delegatu majmunčino- stoji u zapisniku.

Delegat je naveo i da je Tončev to ponovio više puta, što su podržali članovi delegacije niškog Radničkog.

- Ako tako priča Predsednik kluba koji treba da bude primer ostalima, šta možemo da očekujemo od ostalih članova Uprave kluba. Utakmica je privedena kraju bez problema - zaključio je Trajanovski.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading