Zašto je Stanković ZAHTEVAO da ga zovu "Mister"?

Autor: informer.rs

Sport

03.11.2020

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još od prvog treninga sa fudbalerima Crvene zvezde moglo se čuti da umesto "šefe" ili "treneru", kao što je to uobičajeno u Srbiji, Stankovića oslovljavaju sa "Mister".

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

U početku je to nekima bilo iznenađenje, a kapiten Milan Borjan objasnio je ubrzo da je to zapravo i bio zahtev Dejana Stankovića: "Tako nam je tražio, tako zovu trenere u Italiji i poštujemo trenerovu želju".

"Mister" je u intervjuu za "Informer" objasnio da mu se to svidelo i zbog jednog drugog trenera...

- To oslovljavanje sa "mister" je nasleđe iz Italije, a i sećam se da smo Radomira Antića u reprezentaciji zvali "mister" i to mi se svidelo-rekao je Stanković.

- Igrači su to prihvatili odmah.

Trener crveno-belih je posle dobrog starta sezone rekao da se "ambicije kluba znaju", i da su na putu da ih ostvare, a poručuje da trenutno ne razmilja o nekom drugom poslu.

 

- Zvezda je jedina moja ambicija i moja preokupacija. Zaista nimalo ne razmišljam o dalekoj budućnosti. Karijera će mi se sigurno razvijati u nekom smeru, ali ja trenutno vidim samo "Marakanu" i Gent kao prvog sledećeg protivnika. Ima vremena za sve ostale priče- poručio je Stanković.

Da li je fudbalere naučio nekom triku i na terenu?

- Moraću da vas razočaram, mojim igračima nisam pokazao nijedan trik koji nisu uspeli da ponove, jer ti igrači znaju sve poteze. Nije bilo demonstracija takve vrste. Sve su to školovani i formirani igrači, tajni nema- zaključio je trener Zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
DELIA

03.11.2020 12:08

kompleks....

Vanja Grubac

04.11.2020 10:24

Dobro mu se nije dopalo da ga zovu Bond....hahahaha,kakav trupac